Lydighedscup

Lydighedscup 2020

Lydigheds Cup 2020


Datoer: 2.5 - 17.5 - 13.6 - 13.9 - 4.10 

Start tidspunkt for alle fem konkurrencer er
kl. 09.00. Mødested i klubhuset hvis der ikke er aftalt andet
OBS den 2,5 og 13.6 er med Taastrup PH og her også med øvelse 11. Den 13.6 foregår konkurrencen i Taastrup
Lydigheds Cup

Formål og reglerFormålet er at højne lydigheds og dressur niveauet i vores afdeling, så vi konkurrencemæssigt opnår flere point og bedre resultater. Derudover skal cuppen være med til at øge fokus på det konkurrencemæssige aspekt i vores afdeling samt øge ambitionsniveauet. Formålet er ligeledes, at den hund og fører, der er bedst til lydighed og dressur arbejde vinder cuppen. Der skelnes således ikke mellem klasserne.Regler:

  • Lydigheds cuppen afvikles over 5 gange. 3 gange i 1. halvår og 2 gange i 2. halvår.

  • Der betales et enligt startgebyr på 150 kr. (Dækker alle 5 konkurrencer.) Gebyret skal betales inden start.

  • Øvelserne, der dystes i, er øvelse 1-6 i konkurrenceprogrammet ( ikke kåringsprogram). I 2 af afdelingerne er der også øvelse 11

  • Niveauet for øvelse 1-6 kan gå op til vinderklassens program. Der kan således forekomme forskellige apporterings genstande. Afdækningen kan ligeledes varierer fra 2-5 minutter.

  • Point: Når alle 5 konkurrencer er afviklet, udvælges de tre bedste konkurrenceresultater pr. deltager. Det ene af resultaterne skal være med øvelse 11. Vinderen af lydigheds cuppen er den, der har det højeste antal samlede point i de tre udvalgt konkurrencer. Ved point lighed er det den deltager, der har det højeste antal samlede point i øvelse 1. Er der stadigvæk pointlighed er det øvelse 2 osv. Ved pointlighed i alle øvelser deles 1. pladsen.

  • Der er ikke krav om at stille i alle 5 konkurrencer for at vinde cuppen.

  • Pokalen uddeles ved årsfesten og er en vandrepokal.